President de Luxe Hotel Kragujevac Tel: + 381 34 6 305 935 Email: info@hotelpresident.rs
choose a language: English

O nama

Početna / O nama
O nama
U centru Kragujevca, u starom delu varoši, atraktivnoj lokaciji, sklonjen od gradske buke, nalazi se ekskluzivan garni hotel President de luxe.
Garni hotel President de luxe ostavlja dubok utisak udobnosti, diskrecije i topline, gde će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje onako kako to dolikuje hotelu sa dugom tradicijom.
Hotel President raspolaže sa svim onim što je neophodno savremenom čoveku. Svaki zahtev gosta se ispunjava u najkraćem roku.
A naša najveca želja je da ispunimo sve Vaše želje. Ako želite da boravite u Kragujevcu, neka Hotel President de luxe bude Vaš izbor.
kapacitet
U sklopu hotela nalazi se 10 luksuznih, prostranih (30-120m2) i iznad svega udobnih apartmana. Svi apartmani su sa terasom, modernim kupatilom, klub garniturom, tv prijemnikom, mini barom, sefom, telefonom, klima uređajem i besplatnim (wireless)internetom. Hotel President je svoju ponudu proširio sa tri apartmana (30-45m2 ) i 5 standard soba (16-20m2 ) koje se nalaze u depadansu. Sve sobe su sa francuskim ležajem i poseduju LCD sa kablovskom televizijom i satelitom, mini-bar, klima uređaj, besplatan Wi-fi.
kome je namenjen?
Namenjen je poslovnim ljudima, turističkim turama, porodicama, sportistima i svim ljudima izgrađenog ukusa.
standardi
Rađen po svim svetskim standardima, savremeno opremljen hotel President de luxe spremno dočekuje goste najviših zahteva i strogih kriterijuma.
Online rezervacija
Odaberite tip smeštaja – Opširnije Datum dolaska u hotel Datum odlaska iz hotela
Online rezervacija
Adresa: Janka Veselinovića 52
34 000 Kragujevac
Kontakt
Tel: + 381 34 6 305 935
Tel: + 381 34 6 391 365
Email: info@hotelpresident.rs
Lokacija
HOTEL PRESIDENT DE LUXE D.O.O. © 2010 - 2020. All rights reserved. created by IMS and ViewSource